Soojad bruschettad
Soojad bruschettad on mõeldud söömiseks kohe peale valmimist. Põhjaks sobib ciabatta või prantsuse baguett. Ma ise eelistan viimast.
Tomati ja mozarella bruschettade jaoks läheb vaja:
- 1 pikk baguett
- 2 suurt tomatit
- 1-2 mozarellapalli
- värsket oreganot
- oliiviõli
- soola, pipart
Tee nii:
- Soojenda ahi 200 C-ni.
- Lõika tomatid pooleks. Eemalda vedelik ja seemned. Haki viljalihaga osa kuubikuteks.
- Lõika sai ja lao ahjuplaadile. Piserda oliiviõliga mõlemalt poolt. Ära kokku hoia.
- Pane saiadele tomatitükid. Maitsesta soola ja pipraga.
- Haki oregano ja pane saiadele. Ära sellega ka koonerda.
- Lõika mozarella kuubikuteks ja pane kõige peale.
- Küpseta ahjus kuni mozarella on sulanud ja hakkab pruunistuma.
- Söö kohe.
Comments
Post a Comment