Soojad bruschettad

Soojad bruschettad on mõeldud söömiseks kohe peale valmimist. Põhjaks sobib ciabatta või prantsuse baguett. Ma ise eelistan viimast. 

Tomati ja mozarella bruschettade jaoks läheb vaja:
  • 1 pikk baguett
  • 2 suurt tomatit
  • 1-2 mozarellapalli
  • värsket oreganot
  • oliiviõli
  • soola, pipart

Tee nii:
  1. Soojenda ahi 200 C-ni. 
  2. Lõika tomatid pooleks. Eemalda vedelik ja seemned. Haki viljalihaga osa kuubikuteks. 
  3. Lõika sai ja lao ahjuplaadile. Piserda oliiviõliga mõlemalt poolt. Ära kokku hoia. 
  4. Pane saiadele tomatitükid. Maitsesta soola ja pipraga. 
  5. Haki oregano ja pane saiadele. Ära sellega ka koonerda. 
  6. Lõika mozarella kuubikuteks ja pane kõige peale. 
  7. Küpseta ahjus kuni mozarella on sulanud ja hakkab pruunistuma. 
  8. Söö kohe. 
Tomati võib asendada ka pestoga.



Comments

Popular Posts