Kirju Koer
Kõige lemmikum on Kirju Koer ikka siis, kui seda ise teha. Olen enda järgi internetist võetud retsepti natuke kohandanud ja rosinad ära jätnud. Kes rosinaid armastab, siis lisage ikka juurde. Kuna Kirju Koer tahab enne söömist seista, siis on see hea eelmisel päeval valmis teha.
Vaja läheb:
- 200g (0,5 purki) magustatud kondenspiima;
- 2 pakki Kalevi klassikalisi küpsiseid;
- 1 dl rosinaid;
- 4 supilusikatäit kakaopulbfit (Fazer);
- 150g võid (82%);
- 200g marmelaadi.
- Tee küpsised sõrmede vahel pisikesteks tükkideks ja haki marmelaad väikesteks kuubikuteks.
- Sega küpsisepuru ja marmelaaditükid kakaopulbriga.
- Sulata või ja sega sinna hulka kondenspiim.
- Vala see küpsise ja marmelaadi segule.
- Pane segu küpsetuspaberile ja suru paberi sisse paksuks vorstiks.
- Segu taheneb külmkapis paari tunniga.
Comments
Post a Comment