Magusad saiad

Panen veel mõned pildid reisil söödud heast ja paremast. Kui reisi alguses eriti saiatooteid ei ostnud, siis reisi teisel poolel oli vaja kõike proovida, et ikka teaks, mis on head maitsed ja tekstuurid. Kõik ostetud küpsetised olid väga maitsvad ja pehmed. Vaid mõned muffinid jätsid ükskõikseks. Kui tagasi tulles Helsingi lennujaamas süüa ostsin, siis jõudis alles kohale, kui suur on riigiti vahe saiakeste vahel. Ei tea miks nad Soomes häid saiu ei müü. 

Reisi kõige suurem kulinaarne elamus oli french toast Bar Baloud-s, kus meie sõber praktikal on. Pähklivõi ja siirup olid seal juures ideaalsed. 


Enamiku magusatest saiadest ostsin rongijaamast. Kui ikka iga päev lähed mööda nendest lettidest, siis lõpuks pead kõige ahvatlevamad saiad ära proovima. Üks selline asi mis väga hea välja nägi, oli rosinasai. 


Kuna olen suur šokolaadisõber, siis ei saanud ostmata jätta ka šokolaadikeerdu. Ma kujutan ette, kuidas rongis teistel inimestel oli päris raske pealt vaadata, kui me maiustama hakkasime. Esindusliku välimuse on see sai kotis muidugi juba kaotanud. 


Väga hästi maitses ka kaneelirull. 


Viimasel päeval ostsin rongijaamast veel pretzelit kaneeli ja suhkruga ja see oli jälle väga hea. Lennujaamas ostsin neid pulki, aga siis oli suhkurt liiga palju. Kahjuks õigest pretzelist pilti ei teinud, niiet panen siia pulkade pildi. 

Comments

Popular Posts