Kursuse lõpetamine


Personal enrichment certificate:) Kuigi see paber ei ole muidugi midagi sellist, millega otseselt midagi peale saaks hakata, aga tore ikkagi. Et kellelegi valet muljet ei jääks, siis käisin kursusel täiesti enda jaoks (ja pere ja sõprade jaoks muidugi ka). 110 tunniga siiski päriselt kokaks ei saa. Sööme ju iga päev ja oskus maitsvat toitu teha toob rõõmu igasse päeva. Nautisin kursust väga, õppisin palju uut ja toidu valmistamine (ja söömine) meeldib nüüd veelgi enam. Selline kuuajane tehnika kursus on hea algus, mille pinnalt saab oskusi ja roogasid edasi arendama hakata.

Viimase päeva teemaks oli mereannid, selle kohta vaata eraldi postitust. Lisaks anti ka muud head-paremat.
Hommikul ootasid meid bagelsid, mis on rõngassaiad, mida kõigepealt keedetakse ja siis küpsetatakse. Need on ülihead! Chef tegi hea määrde veel sinna juurde ja vahele panime sibulat. 


Päeva lõpus pakkus Chef meile ka austreid. Ma ei taha neid süüa, sest nad näevad vastikud välja. Ma olen suur silmadega sööja. Toit peab olema minu jaoks enam vähem isuäratava väljanägemise ja tekstuuriga.



Me olime esimesed, kes lasid Chef X-l midagi põllede peale kirjutada. Mida karmima ja otsesema väljaütlemisega on õpetaja, seda parema tunde tekitavad head sõnad.



Et asi ei jääks ühepoolseks, kirjutasime ka kõik omaltpoolt midagi Chef X-i põllele. See oli hea võimalus öelda aitäh ja öelda muud, mida keegi parasjagu tahab. Meil oli õnn, et saime õppida nii hea chefi ja õpetaja käe all. Kuigi erinevatel päevadel olid erinevad chefid, siis tema oli põhiline. 



Kiftid chefid, nende naljad ja toredad kaaslased jäävad meelde kauaks.


Comments

Popular Posts