Puhkuse maiuspalad
Postitus nüüd spetsiaalselt kõigile teile, kes on küsinud, kuidas me ise neid rannarestoranide karpe teeme. Kellel köögi kasutamise võimalus, siis tasub kõik hea ja parem toidupoest osta, sest hinnavahe on arusaadavatel põhjustel võrreldes väljas söömisega mitmekordne. Pildil olevate karpide nimed Hispaania keeles: vasakul almejas ja paremal minu lemmikud coquinas. Valmistamine on ülilihtne ja kiire. Pane pannile õli ja hakitud küüslauk. Kuumuta ja lisa karbid. Vala peale valget veini ja kata kaanega. Lisa hakitud petersell ja sega läbi. Kui karbid lähevad lahti, on valmis. Soovi korral piserda sidrunimahlaga. Pean tunnistama, et vanasti ma üldse karpe ei söönud aga nüüd kui ise teeme, siis olen hakanud sööma. Kohalikud toidud on nii supervärsked, et sulavad suus.
Puuviljad. Nautisime papaiat, mis on veel parem, kui piserdada mõne tsitruselisega.
Päike tuli ka välja :)
Comments
Post a Comment