Esmaspäeva- ja kolmapäevaõhtused joogatunnid Kalamajas ja osalustasude info

Eile alustasime õhtuste joogatundidega Kalamajas. Puhas rõõm meie poolt nii paljude uute huviliste üle:) 

Tunde teeme hetkel esmaspäeva ja kolmapäeva õhtuti Kalamajas Vabriku 41 asuvas emade- ja lastetoas Väike Uba. Peale minu ja Marleni mahub joogatama 9 inimest ja seetõttu on eelregistreerimine vajalik. Kui oled ennast kirja pannud ja ei saa tulla, siis anna sellest ka teada, sest hetkel huvilisi rohkem kui kohti. Registreeri facebookis või saada kiri annajamarlen@gmail.com. Väike Uba ühe tunni tasu on 5 eurot. Tasuta saab sularahas kohapeal või ülekandega "OÜ Anna ja Marleni jooga" arvelduskontole Nordea pangas 17003265440. Selgitusse märgi kuupäev(ad), mille eest tasud.

Hommikustesse tundidesse Taiji klubis ette registreerida ei ole vaja. Taiji klubis on olemas riietusruumid ja pesemisvõimalused, niiet otse tööle minna on hea mugav. Taiji klubis toimuvate joogatundide osalustasu ülekandega maksmisel on 7 eurot. Sularahas kohapeal võite tasuda ka mõne muu summa, vastavalt enda võimalustele:)  Endiselt on kohapeal selleks annetuskarp. 

Kui kellelgi mõni mõnus suurem (mõistliku raha eest) saal teada, mida mõnel õhtul või nädalavahetusel kasutada saab, siis võib mulle kirjutada annamaria.annus@gmail.com. 

Namaste:)

Comments

Popular Posts