11. oktoobril on tulemas toortoidu koolitus

Viin läbi toortoidu koolitust, mis mõeldud kõigile teile, kes ei ole varem eriti toortoiduga kokku puutunud aga tahaks! Tegemist on praktilise koolitusega, kus valmistame ja sööme energiat andvaid maitsvaid roogasid ja kõrvale räägime juttu ka. 

Plaanis on alustada mõnusalt kosutava marju ja rohelist sisaldava smuutiga. Siis teeme suppi, "praadi" ja magustoitu. Näete, et toortoidu supp ei pea olema külm ja "praad" lahja. Toortoit on palju enamati kui ainult porgand ja kapsas. Valmistame maitsva šokolaadikoogi, mis sisaldab päris kakaovõid ja kakaopulbrit. 

Koolitusel saad vastuse küsimusele, mis on toortoit ja millist mõju ta meile avaldab. Isegi kui sul ei ole plaanis tulevikus toortoilaseks hakata, on sul peale koolitust rohkem ideid, kuidas oma igapäevamenüüd tervislikumaks muuta. Toortoit sobib ka hästi keha puhastamiseks ja saame koolitusel rääkida ka millised võivad olla puhastumise kõrvalnähud ja mida head puhastumine kaasa toob. Peale koolitust on iseseisvalt lihtsam toortoite retseptide järgi valmistada, sest korra on koolitusel nähtud, tehtud ja söödud. 

Koolitust korraldab Tigutoit. Olen nende köögis ka varem koolitusi läbi viinud ja sealne õhkkond on supermõnus ja köök avar. Kui toidud valmis, saame neid ühiselt suure laua taga nautida. Koolitus toimub 11. oktoobril kell 18.00. Hind 34 eurot. Registreerimine eneli.reiljan@tigutoit.ee. 

Kohtumiseni:)

Comments

Popular Posts