7. veebruar

Kui tänasele õhtusöögile peale vaatasin, tundus 5 portsjonit puu- ja köögivilja päevas lihtne kokku saada. Et asja mitte keerulisemaks ajada, võib lugeda portsjoniks ühe peopessa mahtuva koguse.

Magus melon ja soolane prosciutto:



Supp röstitud tomatitest, sibulast ja paprikast. Retsepti googeldasin ja tegin umbes nii. Lisasin värske piparmündi nii supi sisse ka peale. Hea vaheldus tavalisele basiilik-tomat kombinatsioonile.


Tomatisupi kõrvale sobivad ahjus tehtud juustusaiad. Ei ole vaja palju komponente - mulle meeldib teha kahega. Röstsai ja juust. Kasutan Eesti juustu, mis on piisavalt rasvane, et ahjus kenasti sulaks.

Nagu näete, siis ei pea minul alati olema keeruline, et oleks maitsev. Igapäevane toit ikka pigem lihtne ja ei ole vaja ülemäära palju komponente poest tassida.

Magustoiduks katsetan valge šokolaadi panna cottat. See alles külmkapis taheneb. Loodan, et saab asja.

Comments

Popular Posts