Laupäeva hommik ja peedi-õuna-porgandi toormahl




Eelmisel talvel tegime Simariga väga palju kombinatsiooni apelsin-õun-porgand. Peet ei ole eriline lemmik olnud seni aga Mariini ja Elisa koolitusel nad pakkusid sama mahla ja panid sisse ainult pool peeti. Niiet sõltub kogusest. Väike kogus peeti annab mahlale headust juurde. Sellest saab ilmselt meie selle sügise lemmik. Panin kannu mahla kohta ühe väikese peedi, neli hästi suurt porgandit ja nii palju õunu kuni kann täis sai. 

Teiseks käiguks täna hommikul oli toortatra smuuti. Samamoodi võinuks ka putru teha aga mul olid sulatatud maaskad ja valasin kogu maasikase vee ka blenderisse. Tõeliselt maitsev smuuti ja suhteliselt vähe komponente: üle öö leotatud tatar, banaanid, mustikad ja maasikad.




Ja kolmas käik rukkilavaš hummuse, salati ja paprikaga. Retsepti olen varem kirja pannud, vaata seda siit. Wrappide ja rullide puhul kui panna vahele salatit ja köögivilju, on oluline maitsestamine. Lisan julgelt oliiviõli, sidrunimahla, soola ja pipart. 



Ja siis sai kõht täis:)

Comments

Popular Posts