Toortatra puder


Toortatra pudru võib teha lihtsalt hullult hea! Osta valget värvi ehk röstimata tatar ökopoest või Rimist (ökolett värskete viljade osakonnas). Õhtul pane tassitäs tatart likku ja hommikul pese sõela peal puhtaks. Pane tatar koos meelepärasega blenderisse ja puder on valmis. Ma lasen blenderil natuke aega töötada, et tuleks kreemjas puder. Kes tahab rohkem tekstuuri ja tükke, siis kasutage madalamat režiimi ja blenderdage vähem aega. Kiire või mis?

Võid pudru ka valmis teha ja kaasa võtta, kui tahad seda peale joogat ja enne tööd süüa. Külmkapi olemasolul säilita seal. Ei juhtu temaga poole päevaga midagi. 

Pildil olevas blenderis on lisaks leotatud tatrale ka neli üleöö leotatud datlit koos leotusvedelikuga, astelpaju marjad, pohlad, 2 banaani ja linaseemned. Kui kasutada magusamaid marju nagu maasikad ja mustikad, siis datleid lisada ei ole vaja.

Tatra koostis ja teave on kirja pandud siin ja ravivad omadused siin. Sisaldab erinevaid vitamiine, mineraalaineid, koosneb 22-30% valgust ning on väherasvane. 

Uskumatult palju energiat annab selline hommikusöök ja on ka lihtsasti seeditav!

Comments

Popular Posts