Kolme šokolaadi brownie



See kook on mõeldud tõelistele magusa- ja šokolaadisõpradele. Pigem vist rohkem naistele kui meestele. Seest jääb pehme ja pealt õrnalt nätske, mis ongi just hea. Restsept on pärit ilmselt sellest suure formaadiga šokolaadiraamatust, aga minul oli see paberi peale kirjutatud.

Ühe 20 cm läbimõõduga koogi jaoks läheb vaja:
200g võid
200g tumedat šokolaadi sulatamiseks
50g piimašokolaadi hakitult
50g valget šokolaadi hakitult
1,5 dl jahu
1 dl kakaopulbrit
3 muna
3 dl suhkrut

Toimi nii:
1. Pane ahi sooja 170 kraadi peale. Kui kook ahju läheb siis alanda 160 peale.
2. Sulata veevanni kohal šokolaad ja või.
3. Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks ja vala veidi jahtunud šokolaadi-või segu hulka.
4. Sega omavahel jahu ja kakaopulber ning sõelu segusse. Sega õrnalt, vältides ülesegamist.
5. Lisa segusse valge- ja piimašokolaadi tükid.
6. Vala segu küpsetuspaberiga kaetud vormi.
7. Küpseta 160 kraadi juures 30-35 minutit. Peale peaks olema moodustunud koorik.
8. Lase koogil vormis täielikult jahtuda.
9. Serveeri koos jäätisega või kohvi kõrvale.


Mõnusat maiustamist!

Comments

Popular Posts