Koriandri ja sibulaga maitsestunud sealiha
Jagan lihtsat viisi hea grill-liha saamiseks. Pane sealiha sibula, värske koriandri, soola, pipra ja toiduõliga seisma päevaks või enamaks. Kui jätad liha seisma kaussi, siis pane peale midagi raskuseks. Suvel grilli aga kuna talvel kodus grilli ei ole, siis saab ka panni peal tehtud. Küpsetamiseks aja pann hästi kuumaks, enne kui liha peale paned ja prae kummaltki poolt. Lõpeta küpsetamine ahjus või lase fooliumis järelküpseda.
Grillitud sealiha juurde sobib hästi vürtsikas tomatikaste. Selle keetsin kokku tomatipastast, sibulatest ja küüslaugust. Maitseks lisasin balsamico äädikat, jahvatatud paprikat ja tšillit. Kõige lõpus, kui kaste paksuks keedetud, lisasin värske hakitud koriandri.
Comments
Post a Comment