Koorene pasta kanafilee ja porruga


Lühidalt öeldes on minu ja Simari lemmikpastaks penned küüslaugu, sibula, porru, kanafilee ja rõõsa koorega. Tegime ühe variatsiooni sellest roast.
Vaja läheb (jätkub 2-3 sööjale):
  • kanafileed ca 200g
  • pool suuremat sibulat
  • pool suuremat küüslauku
  • 1 suurem porru (kui porrut ei ole, pane näiteks päikesekuivatatud tomatit)
  • vähem kui pool pakki pastat (100g kuivainet inimese kohta on liiga palju)
  • ca 2-3 klaasi puljongit (või 1 puljongikuubik ja kuum vesi)
  • ca 1 klaas koort, mida rohkem seda parem (kasutasime seekord 18% President köögikoort, Eestis kasutame 35% vahukoort)
  • pool punast paprikat (pole kohustuslik)
  • praadimiseks õli
  • kana maitsestamiseks karri pulbrit või sobivad ka igasugused maitseained millele on peale kirjutatud kanamaitseaine

Kuumuta küüslauk ja sibul õlis klaasjaks. Seejärel tee sama porruga ning prae kanafilee ja paprikatükid. Tavaliselt teeme seda kõike ühel suurel pannil aga kuna täna oli kasutada ainult väiksem pann, siis segasime kuumutatud koostisosad potis. Potti lisa puljong ja hauta kuni vedelik on enam-vähem ära aurustunud.
Seejärel lisa koor ja kuumuta keemiseni.
Lisa keedetud pasta. Vaata, et pasta liiga pehmeks ei kee. Kui oled pasta valmis keetnud aga kaste veel tegemisel, siis sega pasta õliga, et see kokku ei kleepuks.
Söö koos värske salatiga!

Comments

  1. ....tahan..ka...kohe...praeguuuu! Meeldib, ootan nüüd tihedaid postitusi, et ma silmadega süüa saaks, aitäh:D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts