Kaste valge kala juurde
Kuna kastme tegemisel on palju samme, siis teen selle jaoks kohe eraldi postituse. Kaste on põhimõtteliselt nagu Gordon Ramsay oblikakaste aga ilma oblikateta. Neid me lihtsalt poest ei leidnud. Tegime kastet esiest korda aga kui valmis sai siis oli maitse väga tuttav. Kindlasti oleme seda korduvalt saanud.
Link youtube: Gordon Ramsay - Seabass with sorrel sauce Vaja läheb (jätkub 4-le):
- 1 sibul
- võid
- pipart
- vermutit pool klaasi
- valget veini 1 klaas
- puljongit 1 klaas
- 1 klaas koort (kasutasime 18% paksu köögikoort, Eestis kasutaksin 35% vahukoort)
Kõigepealt pane pannile või ja sibulad. Sibulaid ei tohi pruunistada vaid peavad jääma klaasjaks.
Lisa vermut.
Lisa valge vein.
Lisa puljong.
Keeda vähemalt 10 minutit.
Lisa koor ja keeda veel veidi.
Naudi koos kalaga!
Comments
Post a Comment