Bruschetta tomati ja rukolaga


Kõige tavalisemast tomatikattega bruschettast erineb minu retsept ainult selle poolest, et lisan kattele ka rukolat.

4 bruschetta jaoks läheb vaja:
200g tomateid
1 küüslauguküüs
peotäis rukolat
6 suurt lehte basiilikut
4 viilu ciabattat
soola, pipart
külmpress oliiviõli




Valmistamisjuhend:
1. Eralda tomatitel seemned ja vedelik. Haki viljalihaga osa väikesteks tükkideks.
2. Lisa hakitud tomatile purustatud või hakitud küüslauk, hakitud basiilik, sool, pipar ja oliiviõli.
3. Sega läbi ja jäta seisma.
4. Määri ciabatta viilud mõlemalt poolt oliiviõliga ja küpseta 180 kraadises ahjus ca 5 minutit.
5. Sega kattele juurde hakitud rukola.
6. Tõsta segu ciabatta viiludele ja nirista peale veel oliiviõli.

Bruschettad on just selline mõnus amps, mis saab kiiresti valmis ja maitseb hea. Teen just siis kui kõht on tühi ja tahan ruttu midagi süüa.

Head isu:)

Comments

Popular Posts