Toormagustoit: mandli-rosina kreem

Kogus kolmele sisaldas:
  • 200g pakk mandleid
  • tassitäis rosinaid
  • 2 banaani (järgmine kord prooviks teha avokaadoga)
  • maitse järgi kaarobi pulbrit (panime päris palju)
  • natuke vett olude sunnil (et blender saaks töötada)
Mandleid tuleks leotada 12 tundi. Ma leotasin 24 tundi ja olid ikka kõvad. Tuleks ikka proovida öko mandlitega, ei tea mida nende tavapoe omadega tehtud oli, et nad nii kõvaks jäid ja koor lahti ei tahtnud tulla. Peale 24 tundi leotamist valasin mandlid üle kuuma veega, et koort lahti saada. Siis sai mandlid ära koorida. Blenderdasin kõik komponendid kreemjaks. Konsistents jäi minu tavablenderiga nagu teralisel kohupiimal. Laagris oli toortoitlasel kaasas 3 hobujõuline blender, mis kõik väga kreemjaks tegi. Minu oma hakkas lõpuks tossama ja siis otsustasin, et selline veidi teraline magustoit sobib ka. Kui oleks olnud normaalsed pehmemad mandlid, oleks ilmselt ka blenderil elu lihtsam olnud ja siis ei oleks vaja isegi banaani lisada vaid tulekski puhas mandlikreem. Kokkuvõttes tuli magustoit hea ja enam vähem isegi sarnase välimuse ja maitsega, mis laagris.

Comments

Popular Posts