Suvekodune õhtusöök
Ideid õhtusöögiks ja kulinaarsed katsetused beseerulliga.
Muidu tehtud kook retsepti järgi aga munadega pingutasime üle. Kasutasime suuri talumune, mille vahustamisel tekkiv kogus on poemunadega võrreldes vist kaks korda suurem.
Vahel on ülimaitsev toorjuustu-sidrunikreem.
Päris rulli ei õnnestunud keerata aga kook sai maitsev ikka :)
Suvikõrvitsa aeg:
Suvikõrvitsad on maitsestatud ohtra sidrunimahla, peterselli, oliiviõli ja soolaga. Mulle meeldib neid niimoodi süüa toorelt ja muidu lähevad need grillile.
Suvikõrvitsa õite väga hea retsept on Jamie Oliveri kokaraamatus.
Seoses koriandri vohamisega, seisis liha üks päev ohtra koriandri, sibula, oliiviõli, soola ja pipraga. Lao vaheldumisi kihiti. Kasutasin sea kaelakarbonaadi. Liha jääb peale grilli pehme.
Hea kui ei ole vaja maitsega kokku hoida.
Lemmik on ikkagi värske roheline peenramaalt. Lisatud natukene fetat ja salatikaste tehtud magusapoolne. Natuke valge veini äädikat, suhkrusiirupit ja õli.
Mõnusaid koduseid õhtusööke :)
Muidu tehtud kook retsepti järgi aga munadega pingutasime üle. Kasutasime suuri talumune, mille vahustamisel tekkiv kogus on poemunadega võrreldes vist kaks korda suurem.
Vahel on ülimaitsev toorjuustu-sidrunikreem.
Päris rulli ei õnnestunud keerata aga kook sai maitsev ikka :)
Suvikõrvitsa aeg:
Suvikõrvitsad on maitsestatud ohtra sidrunimahla, peterselli, oliiviõli ja soolaga. Mulle meeldib neid niimoodi süüa toorelt ja muidu lähevad need grillile.
Suvikõrvitsa õite väga hea retsept on Jamie Oliveri kokaraamatus.
Seoses koriandri vohamisega, seisis liha üks päev ohtra koriandri, sibula, oliiviõli, soola ja pipraga. Lao vaheldumisi kihiti. Kasutasin sea kaelakarbonaadi. Liha jääb peale grilli pehme.
Hea kui ei ole vaja maitsega kokku hoida.
Ka oad on valmis ja saab süüa juustu, küüslaugu, peterselli, oliiviõli ja soolaga.
Lemmik on ikkagi värske roheline peenramaalt. Lisatud natukene fetat ja salatikaste tehtud magusapoolne. Natuke valge veini äädikat, suhkrusiirupit ja õli.
Mõnusaid koduseid õhtusööke :)
Comments
Post a Comment