Siinsest elust olust

Hommikuti tõuseme koos päikesega ja koos kukkedega. See on tegelikult päris mõnus ja ei ole enamik päevadest üldse raske. Hommikuti jalutame alati üle mäenurga, naudime vaadet ja läheme joogasse. Tee peal kuked kirevad. 

Kuna oleme ikkagi turismipiirkonnas, on vetsud ja asjad üldiselt lääne inimeste meele järgi tehtud. WC paberit muidu ei kasutata aga osades kohtades on see ikkagi olemas. Mõni wc on muidugi ka ilma milletagi (ehk ka vett ei tule kraanist), ainult tünn veega olemas. Esimene kord võib olla naljakas pesta käsi kenasti kraanikausis kui vesi voolab august lihtsalt varvastele. Aga kõik on üldiselt väga puhas. Rannast korjatakse isegi adru ära ja liiv triigitakse sirgeks. 


Midagi ekstreemset me siin kogenud ei ole. Kultuurišokk saabub ilmselt siis kui lennukis ja Euroopas tagasi. Oleme elanud väikesel alal kogu reisi aja ja see on õnneks väga mõnus ala:) Jooga on ühes lahes, lemmikrestoran mäenurgal ja elame teises lahes. Meie lahes on rohkem tavaturiste ka. Ühel päeval isegi tuldi uurima, mida me sealt otsime, kui oma hotelli alale sisenesime. See tundus liiga kahtlane, et kaks joogamattidega tüdrukut "tavaturistide" hotelli alale sisenevad. 

Kes tahab tulla Taisse joogaga tegema, siis Koh Phangan ja The Sanctuary on hea koht küll. Siin toimub iga päev erinevaid joogatunde, meditatsioone jms ja võimalik ka Tai poksiga tegeleda.

Tänaseks internetis küll oldud:)

Comments

Popular Posts