Mahlane kanafilee parmesani ja prosciuttoga

Vaja läheb:

  • kanafileed
  • ühe filee kohta kaks viilu prosciuttot
  • riivitud parmesani
  • sidrunit, soola, pipart, õli
Kõigepealt pane kanafilee kahe toidukile tüki vahele ja löö talle panniga tugevalt peale, et kanafilee paksus ühtlasemaks läheks. Seda on vaja, et ühtlasemalt küpseks. Maitsesta kanafilee soola ja pipraga ning riivi sidrunikoort, ainult seda pealmist kollast osa. Enne on hea sidrunit kuumas vees leotada, et puhtam oleks. Pane ahi sooja. Aja pann kuumaks, pane õli pannile ning prae kanafileed mõlemalt poolt kuldpruuniks. Keera praetud kanafileedele ümber prosciutto ning pane filee peale ja prosciutto alla riivitud parmesani. Küpseta ca 180C ahjus 10-20 minutit, sõltuvalt kanafileede paksusest ja sellest, kui kaua neid enne praadisid. Välja võttes lase natuke jahtuda, et lihamahlad kinni jääks ja seejärel lõika terava noaga fileed serveerimiseks viiludeks. 

Comments

Popular Posts