Hommikused joogatunnid

Esimesed hommikused joogatunnid on tehtud. Aitäh tulijatele:) Tunnid on läinud mõnusalt ja rahulikult. Lisaks joogaharjutuste tegemisele oleme saame ka naerda ja sõpradega juttu ajada.

Paljud sõbrad on küsinud, miks me teeme kell 7 hommikul. Valisime selle aja, sest see tundub kellast kellani tööl käijate suhtes mõistlik. Kui käisin igapäevaselt kontoris tööl, hakkasin ka hommikuti joogas käima ja see andis kogu päevale mõnusa feelingu. Kuna joogaga tegelemine muutus minu jaoks üha olulisemaks, siis ühel hetkel otsustasin alustada päeva selle tegevusega, mida kõige rohkem teha tahan. Peale joogat sõin veel korraliku hommikusöögi kodus ja selleks ajaks kui kontorisse jõudsin, olin kolm tundi juba iseendaga mõnusaid tegevusi teinud. 

Voodist välja saamine ei pruugi olla lihtne. Viimased nädalad olen minagi nädalavahetustel väljas käinud ehk siis režiim nagu noorel inimesel ikka - paigast ära. Ärme lase sellel ennast takistada:) Alguses on hull uni, aga kui juba kodust väljas ja Taiji klubi poole sõidan enne kella seitset mööda pooltühja autoteed, siis läheb tunne heaks. Kui oled mõelnud, et tahaksid küll tulla hommikuti joogasse aga tund või paar harjumuspärasest ajast varem üles tõusmine tundub liiga suur takistus, siis mõtle, et teed seda alustuseks kasvõi korra või paar. Kui sinu inimtüübile ikkagi ei sobi ja kui hommikuse jooga jaoks ei ole sinu elus praegu õige aeg, siis ei ole vaja rohkem tulla. Lihtsalt proovi midagi uut, midagi tavapärasest argipäevast erinevat. 

Võibolla teeme lähiajal ka mõned tunnid lõuna ja/või õhtusel ajal. Miks mitte ilusa ilmaga õues. Kõik (nagu ka hommikused tunnid) kujuneb jooksvalt ja sõltub meie muudest tegemistest ja teie soovidest. Andke julgelt teada, mis mõtlete.

Peale seda kui teised lahkuvad, jääme meie joogasaali chillima. Eile tähendas see seda, et panime muusika mängima (super kõlarid seal) ja tegime neid venitusi ja liikumisi, mis parajasti pähe tulid. 


 

















Lihtsalt, sest on mõnus.
On hea tunda ennast oma kehas vabana ja liikuda.

Comments

Popular Posts