Hamburger


Burger:
180g veise hakkliha ühe burgeri kohta (saab suure burgeri)
peenelt hakitud sibul
sool
pipar

Coleslaw (ca 12le):
500g peenelt hakitud peakapsas
3 riivitud porgandit
1 punane sibul
4 spl majoneesi (Helmans)
3 spl paksu maitsestamata jogurtit
1 tl Sinepit (Põltsamaa)
soola, pipart

Burgerikaste:
sega omavahel BBQ kaste, majonees ja sinep

Veel vaja:
Saiu (ma sain pagaritöökojast värsked)
rohelist lehtsalatit
viilutatud tomatit
viilutatud hapukurki
cheddar juustu

Kõigepealt sega valmis hakkliha sibula ja maitseainetega, vormi kotletid ja jäta külmikusse ootama.  Valmista ette muud komponendid. Grilli burgereid mõlemalt poolt ca 5 minutit, lõpus lisa juust ja kata grill kaanega. Grilli ka saiad, need lähevad väga kiiresti. 

Comments

Popular Posts