Hamburger
Burger:
180g veise hakkliha ühe burgeri kohta (saab suure burgeri)
peenelt hakitud sibul
sool
pipar
Coleslaw (ca 12le):
500g peenelt hakitud peakapsas
3 riivitud porgandit
1 punane sibul
4 spl majoneesi (Helmans)
3 spl paksu maitsestamata jogurtit
1 tl Sinepit (Põltsamaa)
soola, pipart
Burgerikaste:
sega omavahel BBQ kaste, majonees ja sinep
Veel vaja:
Saiu (ma sain pagaritöökojast värsked)
rohelist lehtsalatit
viilutatud tomatit
viilutatud hapukurki
cheddar juustu
cheddar juustu
Kõigepealt sega valmis hakkliha sibula ja maitseainetega, vormi kotletid ja jäta külmikusse ootama. Valmista ette muud komponendid. Grilli burgereid mõlemalt poolt ca 5 minutit, lõpus lisa juust ja kata grill kaanega. Grilli ka saiad, need lähevad väga kiiresti.
Comments
Post a Comment