Paljude lemmik toortoidu magustoit


Alumine kiht:
2 küpset banaani (koor pruunitäpiline)
1 valmis avokaado
2 tl toorkakaopulbrit
maitse järgi magustajat: mõnda siirupit või leotatud datleid paar tk

Keskmine kiht:
100g mahedaid kuumtöötlemata india pähkleid
india pähklitega mahult sama palju mahedaid kookoslaaste
maitse järgi magustajat: mõnda siirupit või leotatud datleid paar tk
vett india pähklite ja kookosega triiki
näpuotsatäis vaniljet (päris vanilje purgis on pruuni värvi)

Pealmine kiht:
mustikaid või muid hapukaid marju
(pildil olev mango on isegi liiga magus selle toidu jaoks)

Leota india pähkleid ja kookoslaaste 3-6 tundi ühes kausis, milles vett pole rohkem kui vaja. Kui kasutad magustamiseks datleid siis võid need ka sinna samma likku panna, paarist datlist peaks piisama. Blenderda või töötle köögikombainis kõigepealt kookose kiht, siis ei pea blenderit vahepeal pesema kui pruuni kihi komponente töötlema hakata. Serveeri kihiti. Võib teha ka rohkem kihte, niimoodi jääb triibuline magustoit.

Retsept on peaaegu nagu Paradiisi Maitse toortoidu kokaraamatus olev toortoidu tiramisu retsept. 

Comments

Popular Posts