Joogalaager toortoiduga

Mitu nädalat möödas aga blogisse ei ole veel jõudnud. Igal juhul juuni lõpus toimus siis jooga- ja toortoidulaager. Läks hästi ja väga mõnusalt! Tegime korralikult joogat ja sõime 100% toortoitu. 

Esimesel pildil traditsiooniline puuviljakook laagri lõpetamiseks.






Laagris oli ka loeng mandalatest ja peale seda kunstiteraapiana mandalate joonistamine. Väga lahe oli keha peale joonistada, selline eriline uudne tunne pehme pintsliga tõmmata värvi naha peale. 







Suvel on hea laagrit teha, mingi osa toitu saab võtta otse peenrast. Pildil erinevad salatid ja tee tegemiseks piparmünt, meliss ja mustsõstralehed.



Porgandile vürstikas kaste india pähklitest, päikesekuivatatud tomatitest ja vürstikatest toiduainetest nagu küüslauk, tšilli ja ingver.
Superhea toortoitu "tiramisu" ehk kahe kreemi magustoit. Valge osa on kookose-india pähkli ja pruun osa kakaokreem banaani ja avokaadoga. Kõigi lemmik!











Kuigi juuni lõpp, siis ilm oli päris jahe. Õnneks Ashtanga jooga teeb keha mõnusalt kuumaks juba 15 minutiga, niiet külmetama jooga ajal ei pidanud. Joogat tegime sõltuvalt ilmast lausa kolmes asukohas: muru peal, katuse all ja puitterrassil. 






Comments

Popular Posts