Gambas pil-pil ehk vürtsikad krevetid

Vaja läheb:
  • Värskeid krevette
  • Kuivatatud Cayenne pipra kaunu
  • Küüslauku
  • Pil-Pil maitseainet või paprikapulbrit
  • Soola
  • Õli
Koori krevetid ja maitsesta vähese soolaga. Suure pannitäie krevettide jaoks (pildil) hakksisin terve küüslaugu küüned viiludeks ja panin koos õli ja piprakaunadega pannile. Piprakaunu 5-10tk sõltub, kui kanget tahate. Kui on mõni muu tšillipipra sort, siis piisab nende kangete puhul ka 1 kaunast. Kuumutasin natuke kuni küüslaugud on küpsed aga heledad. Siis panin krevetid pannile, lisasin maitseainet ja küpsetasin mõlemalt poolt. Kui krevett muutub roosaks, on ta küps. Õli on krevettidega triiki. Kellel ahjunõu, siis originaalis tehakse seda rooga ahjus. Serveeri otse pannilt koos valge saiaga, mida õli sisse kasta. 

Comments

Popular Posts